Menu
EUR
Let's get ready for fall with Alix The Label

Let's get ready for fall with Alix The Label

Bij Favv zijn we super enthousiast, want de nieuwe collecties druppelen langzaam maar zeker binnen! We zijn enorm blij met de nieuwste toevoeging in onze winkel: Alix The Label. Hoewel we dit merk pas sinds kort verkopen, is het al duidelijk dat deze collectie een van onze favorieten is. In deze blog willen we je meenemen door de nieuwste herfstcollectie. Een groot deel kun je met dit lekkere weer ook al dragen, dus laten we snel beginnen.

Sporty start: Knitted Training Pants & Sporty Studs T-shirts
We trappen af met een sportieve look. De Knitted Training Pants Classic Blue van Alix is een must-have voor iedereen die comfort en stijl wil combineren. Deze broek heeft niet alleen een geweldige pasvorm, maar ook superleuke details. Het Alix logo shined aan de onderkant en de witte strepen aan de zijkant geven een frisse, sportieve touch. Combineer het met een simpel wit shirtje en je hebt een perfecte casual outfit. Onze favoriet? Het bijpassende Sporty Studs T-shirt in dezelfde kleur. Dit shirt, met zijn subtiele studs, maakt de look compleet en geloof ons: iedereen zal zijn hoofd omdraaien voor deze set! Het shirt is trouwens ook verkrijgbaar in een stoere grijze wassing, die geweldig staat op een stoere jeans of leren broek of short.

Trend alert: Woven Denim Bull Pants
Van sportief gaan we naar trendy met de Woven Denim Bull Pants. Deze jeans is een echte eyecatcher door de gave bull-patches op de knieën. Geïnspireerd door de iconische broek van Loewe, heeft deze jeans een unieke en gedurfde uitstraling. En wat past er beter bij deze stoere jeans dan een heerlijke oversized knit? De Knitted Feil Pullover is de trui die je deze winter vaak zal gaan dragen. Zilver is een kleur die we veel gaan zien komend seizoen en met deze trui ben je dus helemaal on-trend. Het subtiele Alix logo verwerkt in de trui maakt het helemaal af.

Match made in heaven: Woven Check Cargo Pant & Check Bomber Jack
Als je, net als wij, fan bent van matching sets, dan ga je helemaal weg zijn van de woven Check Cargo Pants en de Check Bomber Jacket. Dit camel kleurige ruitjespak is niet alleen super trendy, maar ook mega stoer dankzij de cargo zakken op de broek. De bomber valt perfect op de broek en heeft fijne drukknopen. De broek kun je in deze tijd van het jaar al rocken met een tof T-shirt, hoe fijn, zo kun je jouw nieuwste aankoop meteen aan! Met deze set steel je deze herfst zeker de show!

De laatste must-haves: Knitted Label Sweat Dress & Long Felted Wool Jacket.
We sluiten af met twee items die je absoluut niet mag missen. De eerste is de Knitted Label Sweat Dress, een trend die we binnenkort uitgebreid met jullie gaan bespreken. Maar geloof ons, een sweatjurk is een item dat je deze herfst en winter echt in je kast moet hebben. Met een stoere wassing is deze jurk perfect met een panty en laarzen, maar je kunt ‘m nu ook al dragen met blote benen en een groffe sneaker.

En dan het laatste item, de Long Felted Wool Jacket. Dit is een echte “buy now or cry later”- jas. We willen nu misschien nog geen jassen dragen, maar deze tussenjas is er een waar je elk jaar naar op zoek bent. De perfecte lengte en subtiele details van Alix maken deze jas uniek en onmisbaar voor de koudere dagen die er helaas weer aan gaan komen.

Zo, we hebben je kort meegenomen door de highlights van de nieuwe Alix The Label collectie en wij zijn heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Het leuke aan deze collectie is dat je veel items nu al lekker kunt dragen. Wacht dus niet te lang en kom langs in onze winkel om de nieuwe collectie te passen. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, de collectie is ook online te bestellen op www.favv.nl. Volgende maand komt de tweede fall drop van Alix alweer binnen, sooo stay tuned!

We kunnen niet wachten om te zien hoe jij deze items gaat stylen! Tot snel :)

See you soon favorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!