Menu
EUR
Onze top 3:  asymmetrische jurkjes!

Onze top 3: asymmetrische jurkjes!

Hi lieve favvies,

Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn er weer! Vandaag gaan we het hebben over asymmetrische kledingstukken. Het is natuurlijk niks nieuws maar misschien zal het je wel opvallen dat de winkels waar je naar binnen loopt nog nooit zoveel asymmetrische kledingstukken hebben gehad.

Maar wat is nou eigenlijk asymmetrische mode? Het draait er natuurlijk om dat beide kanten niet gelijk zijn. Dit kan subtiel zijn, zoals een top met maar één schouderband of een rok met verschillende lengtes. Het idee is om een visueel interessante look te creëren die anders is dan de voorspelbare symmetrie.

Wij houden enorm van symmetrische kledingstukken en dan hebben wij het vooral over de bovenkant van een top of jurk. De asymmetrie voegt direct een modieuze flair toe aan je outfit en zorgt ervoor dat je er uit ziet alsof je net van de catwalk bent gestapt. Hoewel asymmetrie modern en soms edgy kan zijn, kan het ook zeer elegant en verfijnd zijn. Denk aan een chique asymmetrische jurk die perfect is voor een cocktailparty of een formeel evenement. Deze trend is veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden gestyled. Bovendien kunnen asymmetrische items wonderen doen voor je figuur, door de aandacht naar specifieke delen van je lichaam te trekken.

Als je nieuw bent in de wereld van asymmetrische mode, kunnen de volgende tips je helpen om deze trend op een stijlvolle manier in je garderobe te integreren. Begin eenvoudig met subtiele stukken zoals een one shoulder top, zodat je kunt wennen aan de look zonder dat het te overweldigend is. Kies de juiste accessoires; asymmetrische kledingstukken hebben vaak niet veel extra's nodig omdat ze op zichzelf al een statement maken. Houd je accessoires eenvoudig en minimalistisch om je outfit in balans te houden. Speel met lagen door asymmetrische tops te combineren met blazers of vesten voor een gelaagde look die zowel interessant als stijlvol is. Zorg ervoor dat de lagen elkaar niet overlappen op een manier die de asymmetrie verstoort. Balans is key; hoewel asymmetrie draait om het doorbreken van de balans, is het belangrijk dat je outfit als geheel er nog steeds gebalanceerd uitziet. Combineer bijvoorbeeld een asymmetrische top met een eenvoudige broek of rok.

Bij Favv hebben we een fantastische collectie asymmetrische kledingstukken die perfect zijn om deze trend te omarmen. Wij delen in deze blog graag onze top 3. Om te beginnen met de mintgroene Vive Cut Out Dress van Refined Department.  Dit is een prachtig kort jurkje, perfect voor een cocktail party, summer chique diner of bruiloft. Deze jurk zal jou nooit meer uren laten twijfelen voor de kast, want jij gaat gegarandeerd voor deze! Met dit jurkje omarm je de ene trend na de andere, want deze lime kleur is dé kleur van het moment!

Maar… wij vrouwen willen graag wat meer keus hebben en daarom hebben wij ook nog een ander asymmetrisch jurkje van Refined Department in de collectie. One Shoulder Dress Kaat is een parel uit de collectie en schittert daarom ook bij ons in de etalage. Dit jurkje heeft een super hippe bloemenprint en is perfect om te dragen op een heerlijke zomerdag.

Ga jij liever voor een maxi dress? Dat kan! Wel blijven wel even in het groene thema want dat is wat we nu graag en vaak zien. We hebben het over de Callum Assym Dress van Co’couture. Deze one shoulder lange jurk is een best seller van vorig jaar maar dan in een nieuwe kleur. De kwaliteit van deze jurk is INSANE en dit is een jurk die jij als aller eerst in je koffer doet voor vertrek op vakantie. En wat dan ideaal is, hij kreukt niet snel!

Asymmetrische kledingstukken zijn een spannende en stijlvolle trend die je niet wilt missen. Of je nu een mode-expert bent of gewoon op zoek bent naar een manier om je garderobe op te frissen, met deze trend kan je je persoonlijke stijl uitdrukken. Kom langs bij Favv en ontdek onze nieuwste collectie asymmetrische mode.

Benieuwd naar onze collectie? Bezoek ons in de winkel of neem een kijkje op www.favv.nl.

See you soon favorites :)

Love x 

 


Reacties (1)

gravatar
https://Odessaforum.biz.ua/
Geplaatst op 2024-07-29 00:47:36
Ahaa, its good dialogue about this post here at this webpage,
I have read all that, so now mee also commenting here. https://Odessaforum.biz.ua/
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!